2016-02-27 @ 20:28:07 / Fritid

Destination Stockholm, Sverige.

Nu sitter vi på flygplatsen i München. Vi åkte från gården redan vid halv fyra i eftermiddags och tanken var att vi skulle ta ett tåg som gick klockan fyra. Sjävklart lyckades vi missa vårt tåg och fick därför sitta och vänta i 40 minuter på att nästa tåg skulle gå! Tur var det nog att vi åkte ganska mycket tidigare än vad vi skulle ha behövt göra egentligen. Väl på flygplatsen mellanlandade vi på donken för lite middag och sedan checkade vi in. Planet lyfter 21.10 och vi landar hemma i Sverige ca 23.30. 
 
Vi hann reflektera en del om vår tid här i Tyskland när vi satt på tåget och kom fram till att det här var det bästa vi någonsin kunnat gjort! Det har givit oss något otroligt mycket att få vara i ett annat land och lära oss om en sak som vi mer eller mindre har haft kontakt med under hela våra liv. Allt vi har lärt oss här kommer vi ta med oss hem till Sverige och förmedla till andra människor så gott vi kan. 
 
Vi kommer sakna gården och människorna så otroligt mycket! Alla har varit väldigt snälla mot oss och svarat på alla dumma frågor vi har ställt. Kommer nog aldrig kunna tacka Sarah, Bertin och Ida tillräckligt för att ha låtit oss komma och se hur de fungerar i tyskland och för att dom lärt oss rida på ett helt nytt sätt. Vi får inte glömma hästarna  som har fått dras med oss under tre hela veckor. Specielt Uschi och Stora brun som är de hästar som vi ridit mest under veckorna. 
Det verkar i alla fall som att dom har varit nöjda med vår insats och när vi sa att vi inte riktigt vill åka hem var dom snabba med att erbjuda oss att stanna ett tag till ;)  Så att om vi någon gång känner att vi saknar tyskland lite för mycket är vi mer än välkommna tillbaka! :) 
 
Choklande på bilden fick vi av en hästägare i stallet som tack för att vi tog hand om hans hästar när han varit borta på semester :) #snällgubbe 
Och monstemoroten är normalsize på morötter här i tyskland! Jag har storlek 35 i dom skorna... 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: